O valvă în inimă

Dacă ne-am pregătit pentru coborâre, am putea spune acum că am făcut atât de mult, că ne-am pregătit pentru ea. Dar s-a dovedit că este mai puternică decât noi. Ne-am menținut cât de mult am putut cu puterea pe care am construit-o în prealabil, și totuși, pentru un moment nu ne-am putut menține și s-a întâmplat. Dar ne-am putea clarifica deja punctele slabe și înțelege de ce s-a întâmplat.

Creatorul „ne plimbă” undeva, dar de ce? El poate că vrea să ne arate deficiențele la un alt nivel, mai avansat, mai adânc în creație. Dar n-am învățat nimic și pur și simplu ne simțim ca morți.

Nu există de fapt nici o urcare fără o coborâre, așa că trebuie să rămânem fideli unul altuia, ca celulele într-un singur corp în care fiecare celulă este responsabilă pentru toate celelalte celule, iar dacă toate celelalte celule nu sunt responsabile pentru ea, va muri .

Ar putea fi ca o conductă de oxigen între noi. Conducta ajunge la mine după ce a trecut printr-o mie de prieteni înainte, și ceea ce este mai mult, nimeni nu știe cine sunt exact. Oricine poate opri robinetul, fără ca cineva să observe, iar oxigenul nu mă va atinge și așa voi muri.

Robinetul este lipsa noastră de atenție, lipsa de dorință. Poate deschide valva mai larg sau o poate închide, totul depinde de dorința prietenului cu privire la mine: Se gândește la mine și la întregul sistem? Dacă el adaugă o astfel de deficiență, valva se deschide, iar dacă diminuează deficiența și ea dispare, valva se închide, blochează conducta, și cu toții murim.

Înțelegi că toată lumea moare din cauza ta? Totul deoarece valva din inima ta este închisă. Cere Creatorului să te ajute, să devină partenerul tău dacă prietenii sunt morți și nu te pot ajuta. Întoarce-te la Creator pentru a te ajuta, ca la o altă ființă umană. Cel puțin El poate fi ca o ființă umană.

Întrebare: Ne putem întoarce la Creator ca la o ființă umană?

Răspuns: Nu te temi să-L condamni, nu-i așa? Deci, de ce nu poți apela la El ca la o altă ființă umană, astfel încât El să intervină și să te ajute? Crezi că este interzis?

Întoarce-te la El și spune: „Îți cer să mă ajuți! Să mergem la grup împreună și să reînviem morții, astfel încât ei să fie înviați! „Spune-o de mai multe ori în inima ta si vei vedea cât de folositor este.

Creatorul este gata să lucreze cu tine și să coopereze cu tine în tot. Nu este nimic care previne acest lucru. Poți apela la El în orice moment, cu orice cerere.

Știm că cererea către El ar trebui să treacă prin grup, deoarece în caz contrar nu va fi auzită, dar este atunci când grupul este gata să-ți răspundă și să lucreze cu tine reciproc. Dacă nu ai de ales, întoarce-te direct către Creator, pentru a merge cu El la Faraon. Nu aștepta după cei care sunt ocupați cu oalele pline de carne și care sunt plini de ceapă și de usturoi.

Din partea a 3-a a Lecției zilnice de Cabala 24/09/12, Studiul celor zece Sefirot

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: