Sansa Spirituala

O persoana care isi desconsidera prietenii nu primeste dorinta si importanta scopului de la ei. Un singur element nu are niciun Kli.

Noi stam la o masa mare impreuna. Aceasta masa este Malchut al Lumii Atzilut (Shechina, Divinitatea). Ce pune o persoana pe masa sau cu ce contribuie la conexiunea dintre noi toti este ceea ce va colecta in spiritualitate. In acest fel, ea trebuie faca actiuni multiple pana cand ele sunt acumulate si revelate ei.

Daca nu particip in viata grupului, atunci forta mea este in opozitie cu el. Ca rezultat, propria mea forta ma arunca departe de masa (P1) si la fel face si forta colectiva (P2) care este mult mai puternica. Sunt pur si simplu aruncat afara pentru ca am neglijat singura oportunitate pe care am avut-o. Asta este ceva de nedorit.

Cum pot depasi aceasta forta a respingerii care ma face sa „fiu dat la o parte” din grup si face ca grupul sa ma arunce? Motivul pentru care ei ma resping este faptul ca astfel imi arata ce efort este necesar, aici si acum, pentru ca eu sa ma mentin in el.

Aici este locul unde raul este revelat. Dupa semnul de intrebare (din diagrama de mai jos), daca sunt cu adevarat aruncat in afara, inseamna cu adevarat o respingere. Totusi, daca dupa ce mi-am pus intrebarea, depun efort si ma intorc la masa, atunci respingerea se transforma intr-o invitatie de unire.


[21807]

Din partea 1 Lectia zilnica de Cabala 22.09.10, Agenda Adunarii

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: