Un Puzzle cu 7 Miliarde de Bucati

connect

Intrebare: Cum se face ca multi oameni ignora criza? Care este radacina spirituala in spatele acestui refuz?

Raspunsul meu: In mod evident, cei care au un interes in a ascunde ceea ce se intampla fac tot posibilul pentru a masca ceea ce este evident. Acest lucru se intampla pentru ca ei se tem de consecinte, avand in vedere ca nici un guvern nu este in masura sa ofere vreo solutie realista si nu exista o posibilitate de a preveni tulburarile civile, din cauza incapacitatii lor de a actiona.

Acesta este motivul pentru care, la ‘sfarsitul zilei’, totul depinde de diseminarea Kabbalei, care este metoda de corectare a omului. Succesul nostru se afla in trezirea oamenilor, in constientizarea faptului ca aceasta criza nu este o coincidenta, ca scopul ei este de a corecta legatura dintre noi, si ca numai daca ne propunem acest scop vom invinge cu succes criza.

Astazi, pentru prima data in istorie, sistemul general de suflete incepe sa se evidentieze, in lumea noastra. Intr-adevar, starea actuala a lumii nu este pur si simplu o criza; este o revelatie a legaturii dintre noi. Toata suferinta umana este cauzata de faptul ca aceasta legatura absoluta si permanenta dintre noi este ingreunata de egoismul nostru. De aceea, nu avem alte mijloace de eliminare a suferintei noastre altfel, decat prin corectarea in acest sens si de a alipi piesele vasului spart, intorcandu-ne la Intreg (Unitate).

Dar oamenii trebuie sa inteleaga ca nu exista o forta in lume aceasta, a noastra, capabila de a ne apropia si de a corecta egoismul nostru. Noi ramanem in egoismul nostru si nu putem iesi din el, decat daca ne tragem pur si simplu pe noi insine ‘de par’, in Sus. Suntem obligati sa gasim forte exterioare, care pot converti egoismul nostru spre opusul lui – calitatile de iubire si daruire.

Aceasta forta de corectare si Forta Superioara ce a creat egoismul, sunt una si aceeasi. Este aceeasi Forta, care trebuie sa corecteze egoismul. Numai Stiinta Kabbalah ne poate ajuta, facand posibila atragerea acestei Forte Superioare de Corectare asupra noua insine.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed