Dorința de bază a femeilor

Natura ne-a dat nouă, barbati si femei, un adevarat dar de Sus – diferențele dintre noi.

Datorita acestor diferente, corectandu-le in mod corect, putem nu doar sa traim fericiti, ci si sa gasim raspunsul la “ghicitoarea numarul unu” pentru care a fost creata aceasta lume …

Este foarte simbolic ca celebram doua sarbatori simultan, Purim-ul si 8 Martie [Ziua internationala a femeii], in centrul carora se afla femeia. Ester este intr-adevar o imagine minunata care isi descopera natura adanc in sinele ei.

Modesta, fara emfaza, ascuzandu-si dorintele, grija sa nu este doar pentru al său sot, copil sau camin, ci este de asemenea pentru intreaga lume. Ea este cauza, axa centrala, prin care dorintele sale atrag intregul mecanism al creatiei, ii doreste perfectiunea si astfel ea insasi devine perfecta.

Natura a inzestrat femeia cu calitatea sa de baza, imensa dorinta a intregii creatii. Insă, pentru a-si indeplini dorinta, ea are nevoie de un barbat. Un adevarat barbat, care, ca un reprezentant al Creatorului, este pregatit sa indeplineasca dorintele fara numar ale femeii.

Femeia doreste ca barbatul sau devina precum Creatorul, sa se ridice la nivelul Lui, sa devina un daruitor, posedand doar o intentie, sa nu se gandeasca la sine, ci sa doreasca sa ii indeplineasca dorinta ei si, de fapt, dorinta Creatorului. Femeia sustine barbatul in munca sa masculina adevarata de a-si depasi natura egoista. Femeia, delicat dar perseverant, inspira barabatul, il impinge sa creasca si sa se dezvolte, pentru a-si potrivi dorinta sa cu a lui, transformand aceste dorinte si facandu-le armonioase si complementare.

In prezent, nu mereu si nu toti reusesc sa traiasca in armonie prin calitatile native. O femeie controleaza societatea, dedicandu-si dorintele spre a compensa deficienta barbatilor din toate domeniile de activitate ale umanitatii. Femeia poate mereu sa dea un sfat util pentru că ea este mereu mult mai bine intentionata decat barbatul.

Cu toate acestea, fara a lua in calcul succesul sau esecul, femeia simte adanc dorinta de implinire. Dorinta ei necontrolabila se duce direct catre această sursa si catre intelepciunea Cabalei, care de alfel este metoda de cum sa devina cu adevarat fercita, furnizand fericire barbatului ei, copiilor, rudelor si intregii lumi.

 

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: