Sistemul viitorului, Partea 3

Intrebare: Sunt sisteme de internet in care cineva poate descarca informatia de care are nevoie. Poate aceasta modalitate este felul prin care putem sa atragem atentia oamenilor asupra metodei corectarii?

Raspuns: Sa spunem ca o persoana viziteaza site-ul nostru si descarca informatia. Si apoi? Noi vrem sa viziteze site-ul de dragul comunicarii! Desigur, putem pune la dispozitie o anumita baza comuna de informatie despre necesitatea de a comunica unii cu altii. Si apoi ce se va intampla? Presupunem ca furnizam uitilizatorului nostru informatia aditionala, despre ce anume invatam la lectii. Si apoi?

Care este cea mai buna modalitate de a furniza oamenilor informatia asupra Kabalei? Trebuie sa ii implicam in sistem si sa le oferim un exemplu al nevoii de, si a posibilitatii de comunicare. Oamenii ar trebui sa vada ca, calea noastra de rezolvare a problemelor lumesti este in corecta conectare dintre noi. Trebuie sa le aratam utilizatorilor nostri ca inspiram, declansam siguranta si iubirea in viata noastra; ei trebuie sa vada modul in care noi avansam si gasim noi calitati in noi insine, care ne permit mai traziu sa ne ridicam perceptia la o noua dimensiune, la nivelul la care il simtim pe Creator.

Unde in alta parte pot fi gasite aceste calitati? Ele sunt gasite doar in corecta comunicare dintre noi.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: