Fie ne oprim din a distruge natura, fie virusul „ne va ajuta”

Întrebare: În China, când oamenii au ieșit din izolare, din camerele și apartamentele lor și aparent au fost eliberați puțin de virus, acolo s-a deschis un imens magazin Hermes. Au adus genți de mână frumoase acoperite cu diamante, o mulțime de bunuri din piele, iar oamenii au început să cumpere. Într-o zi, a câștigat aproximativ 2,7 milioane de dolari.

Spui că modul de gândire al persoanei se va schimba, vor începe să gândească diferit, dar o persoană nu pare să se schimbe prea mult. Cum se va întâmpla acest lucru?

Răspuns: O persoană nu se schimbă, dar cred că virusul are scopul de a ne împiedica să facem bani din acțiuni inutile. Virusul este o consecință a atitudinii noastre egoiste față de natură și ne va forța să facem doar ceea ce este necesar și suficient. Nu mai mult de atât. Să așteptăm și să vedem.

Nu cred că va exista o revenire completă la trecut. Am intrat într-o astfel de stare cu natura, unde nu ne mai poate tolera. Uite cum sar peștii din apă. Animalele vin și caută libertate.

Acest lucru ne arată în ce măsură suntem un organism străin în natură, cum nu putem, pur și simplu nu putem, să fim un element integrant al naturii.

Comentariu: Desigur, am luat locurile unde erau odinioară animalele.

Răspunsul meu: Dacă am face ceea ce trebuie, natura nu ar simți acest lucru. Lupii nu s-ar repezi în parcurile noastre, peștii nu ar sări din apă de bucurie că nu suntem acolo. Pot auzi ciripitul păsărilor! Totul este diferit! Aerul este mult mai bun.

Întrebare: Crezi că civilizația, umanitatea, poate intra armonios în natură?

Răspuns: Desigur. Numai dacă asta ar fi civilizație și nu barbarie! Civilizația de astăzi sunt barbari! Așa era acum o mie, două mii de ani. Prin urmare, trebuie să înțelegem că nu putem continua în acest fel.

Sunt sigur că virusul nu ne va părăsi și vor apărea noi modificări. Sunt sigur că va migra în diferitele sale variante în multe părți ale lumii. Sunt sigur că pe fondul suferinței, pe fondul fricii de virus, vor exista chiar și un fel de războaie, schimbări în relațiile dintre țări. În special pentru America și China, cred că vor exista probleme. Aceasta este pe de o parte. Pe de altă parte, aceste probleme vor forța lumea să se schimbe.

Comentariu: Chiar și Bill Gates este de acord cu tine în multe lucruri. El spune că acest lucru va continua timp de douăzeci de ani sau mai mult, virusul nu va dispărea. El crede că ar trebui să fim pregătiți pentru asta. Are o astfel de mentalitate. Numai concluziile sunt diferite. El spune: „Trebuie să ne pregătim pentru asta”. Adică pregătiți injecții, doctori. Nu are nicio concluzie luând în considerare, acum să încercăm să înțelegem de ce a apărut virusul.

Concluzia ta este că trebuie să ne schimbăm. De ce omenirea nu vine la asta?

Răspunsul meu: Nu vede o legătură directă între atitudinea noastră unul față de celălalt, față de lumea din jurul nostru, față de natură și viruși. Nu înțelege că virusul este o particulă naturală pe care am forțat-o să înceapă să se răspândească și să ne pună în ordine.

Cu toate acestea, ne va schimba. Printr-un drum lung, prin suferință, vom ajunge totuși la rezultatul pe care ar trebui să-l atingem, deși am fi putut ajunge la el prin conștientizare. Așa va fi.

Întrebare: Cât timp va dura acest lucru?

Răspuns: Până când o persoană este complet corectată, când devine o parte integrantă absolut clară și corectă a întregii naturi, în ciuda egoismului uriaș care există în el.

Acum avem ocazia să ne întoarcem la natură într-un mod corect, cel puțin parțial. Nu porniți nicio fabrică de producție pe care le folosim pentru a distruge mediul. Lăsați oamenii să nu fie angajați într-o producție inutilă, care aruncă totul și produce lucruri inutile, ci să fie angajați în studierea și crearea relațiilor corecte între ei.

Aceasta este o mare forță pozitivă care îi lipsește naturii, care trebuie să provină de la o persoană. La nivelul lumii animaliste, apare de la sine: animalele acționează așa cum dictează natura. O persoană însă trebuie adusă la interacțiunea corectă.

Apoi vom vedea impactul persoanei asupra naturii înconjurătoare. Tora spune că un copil mic va conduce atât lupii, cât și oile și vor fi prietenoși unul cu celălalt. Aceasta înseamnă că oamenii vor participa la natură într-un mod atât de corect încât forța malefică va dispărea cu totul! Forța malefică din natură va dispărea. În toate!

Astăzi nu avem idee ce înseamnă lumea din jurul nostru. Acum apar lupii, peștii sar din apă de bucurie că nu există oameni. I-am lăsat o lună, ne-am ascuns în „vizuinile” noastre și sunt atât de fericiți că ne-am îndepărtat de ei.

Înțelegi ce facem cu natura ?! Cât de mult ne urăște, nu ne poate suporta! Când te uiți la asta, ești pur și simplu uimit: „Sunt chiar atât de dăunător, atât de rău ?!” Da. „Chiar afectez acest mediu atât de rău ?!” Sper că virusul ne va ajuta.

Din „Știri cu Michael Laitman” de la KabTV 20.04.2020

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed