Adevărul despre evrei şi gentili

Întrebare: Cuvântul „antisemit” este compus din „anti” – împotrivă şi „semit”, care înseamnă o persoană (Şem, un fiu al lui Noe). De ce ar trebui să fie cineva opus la asta? Este cineva îndreptăţit să fie opus?

Cărţile evreieşti conţin texte care nu au nicio „umanitate” în ceea ce îi priveşte pe gentili, deci este de înţeles de ce sunt împotriva noastră.

Răspuns: Tot ce este scris legat de „gentili” se referă la egoismul nostru care este numit „gentil”, din cuvântul oamenilor. Cuvântul „evreu – Yehudi”, este derivat din cuvântul „unitate – Yichud,” unitate dintre oameni, care trebuie obţinută de toată lumea. Nu există nicio conexiune în aceste cuvinte faţă de cuvintele „gentil” sau „evreu” în sensul familiar nouă, ci este doar o diferenţiere făcută într-o persoană într-un „gentil”, un egoist şi „evreu”, un altruist, fără să se ţină cont de naţionalitate sau rasă.

One Comment

 1. Datoria de a trai in adevarul lui Dumnezeu e valabila pentru oricine poarta numele de om,fie evreu,roman,tigan,ungur si ce mai poate fi.Fiecare trebuie sa trateze cu toata seriozitatea aceasta chestiune.Fie crestini,evrei,budisti si ce-om mai fi trebuie sa facem efortul sa ne eliberam de prejudecati,pentru ca insasi viata ne arata ca multi au avut impresia adevarului si s-au inselat amarnic.
  Multe porcarii au fost puse in seama religiei iudaice,cum ar fi ca beau sange de
  copil,ca Talmudul spune ca evreu poate viola copilele de 8 ani ale gentililor,etc.
  Chestii atat de parsive si mizerabile,care cu greu poti crede ca niste oameni normali
  le pot pune in cartile lor religioase,cu atat mai putin o religie bazata pe Vechiul Testament
  Ati spus bine in legatura cu altruismul si egoismul.Inlaturarea rautatii si egoismului din modul nostru de viata si comportament ar fi unul din modurile cele mai bune de preantampinare a ororilor de genul holocaustului.Altfel,s-a vazut unde putem ajunge
  Dumnezeu sa ne lumineze pe cat mai multi!

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: