Adunarea contemporană a prietenilor

Întrebare: Adunarea contemporană de prieteni este difuzată în întreaga lume. La acestea participă grupuri și persoane din sute de țări. Reprezentanții lor vorbesc despre importanța obiectivului. Afișăm materiale video, vorbim despre știri, despre difuzare și ascultăm muzică.

Este normal? Există un fel de opțiune clasică de întâlnire? Este un lucru când un grup mic de cinci până la zece oameni se adună în jurul unui cadru intim. Este un alt lucru atunci când vezi mii de oameni în jur și, desigur, doar unii dintre ei, care au capacitatea tehnică de a vorbi și așa mai departe.

Răspuns: Cred că nu contează. Mi se pare contrariul: când un grup mare de oameni din toate țările admiră sistemul din care fac parte, obiectivul pe care îl îndreaptă – acesta este de mare ajutor.

Nu cred că aici este loc pentru diluare sau distanță față de obiectiv sau confuzie pentru a merge mai departe. Deloc. Îmi place ce se întâmplă. Cred că acest lucru este esențial pentru dezvoltarea noastră corectă.

Lumea se mișcă pentru a se asigura că oamenii și întreaga umanitate se ridică deasupra imaginii lor burgheze lumești, superficiale și mărunte, închise în granițele țărilor, grupuri mici cu profesori personali. Vedem că acest lucru se descompune deja, deoarece ar trebui să fie mult mai mare, mai abrupt și să se îndrepte către Creator.

Din „Principiile Cabalei” din Kab TV, 11/11/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: