Agonia egoismului

273.01În știri (BBC): “Unii au numit-o ‘nebunia sexelor’, dar grădinița Egalia din Stockholm spune că scopul său este de a-i elibera pe copii de așteptările sociale bazate pe sexul lor.

“La suprafață, școala din Sodermalm – un cartier înstărit din capitala suedeză – pare ca oricare alta. Dar ascultați cu atenție și veți observa o mare diferență.

“Profesorii evită să folosească pronumele ‘el’ și ‘ea’ atunci când vorbesc cu copiii.

“În schimb, se referă la ei ca ‘prieteni’, după prenumele lor sau ca ‘găină’ – un pronume fără gen împrumutat din finlandeză.”

Întrebare: De ce se ajunge la o asemenea absurditate?!

Răspuns: Pentru că oamenii și-au pierdut orientarea, nu mai știu încotro să se îndrepte. Li se pare că egalitatea ar trebui să fie acolo unde natura a făcut în mod specific o distincție între sexe și ne-a pus într-o stare inegală.

Dacă nu ar exista părți masculine și feminine în natură, cum am putea da naștere și procrea?! Distrugeți diferența dintre sexe, distrugeți influența, atracția dintre ele, și nu vom avea o generație următoare, vom pune capăt vieții pe Pământ. Aceasta este o asemenea denaturare a naturii, mai presus de care nu există nimic!

Asta va duce la degradarea societății. Nu vor mai da naștere deloc! Sub influența unei astfel de opinii publice, oamenii își vor pierde interesul unul față de celălalt, nu va mai exista nicio familie, nicio generație viitoare.

De ce există astăzi un astfel de dezechilibru intern între ‘eu’-ul interior al unei persoane și manifestarea sa exterioară? Nu era așa înainte. Înainte, o femeie era femeie și un bărbat era bărbat. Iar acum au loc diverse mutații egoiste, adică, până la urmă, se manifestă în lume cele mai incredibile, ireale, nerezonabile forme egoiste.

Ele trebuie să-și arate eșecul complet. Egoismul trebuie să se dezvăluie ca fiind singurul rău: Suntem niște creaturi atât de nerezonabile încât mergem împotriva naturii în partea ei cea mai elementară. Aceasta este agonia egoismului, se îngroapă pe sine.

Din „Close-Up. Viitorul umanității” de la KabTV 17/07/11

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed