Alăturați-vă mulțimii de suflete corectate

961.2Rashbi, Zohar pentru toți, VaYechi, punctul 168: „Când o persoană moare, i se dă permisiunea să vadă. Își vede rudele și prietenii din lumea adevărului, îi recunoaște, și toți sunt gravați în aceeași formă pe care au avut-o în această lume. Dacă o persoană este dreaptă, toți se bucură în fața lui și îl salută.”

Întrebare: Ce înseamnă „gravați în aceeași formă pe care au avut-o în această lume”?

Răspuns: Când urcă scara spirituală, o persoană nu se schimbă. Își schimbă doar modul de utilizare a proprietăților sale.

Întrebare: De ce toată lumea se bucură și îl salută?

Răspuns: Pentru că un suflet întreg se ridică la ei și acum se alătură mulțimii sufletelor lor corectate. Acesta este un adaos imens, un eveniment uriaș, în lumea spirituală.

Imaginează-ți că sunt șapte miliarde de suflete sau mai degrabă puncte negre la nivelul acestei lumi și că fiecare dintre ele trebuie să se ridice și să atingă puterea nivelului lumii infinitului. Între timp, ele vegetează la acest nivel de punct.

Bineînțeles, este de dorit ca toți să se corecteze. Și de aceea, acele suflete înalte ne ajută, ne ridică și ne scutură, pentru ca în cele din urmă să ajungem la stadiul spiritual, la perfecțiune și armonie, și să ne bucurăm de fiecare suflet corectat.

Suferințele sistemice încep să apară în lumea noastră și îi obligă pe oameni să înceapă să gândească sistematic. Suntem conectați între noi, dependenți unul de celălalt și nu putem schimba nimic prin metode violente.

Sper că aceste suferințe sistemice îi vor face pe toți să înțeleagă nevoia de unificare. Și atunci, prin cantitate, nu prin calitatea unui grup mic, ci a întregii umanități, vom începe să ne ridicăm. Va fi foarte ușor, simplu, ușor de înțeles și natural pentru toată lumea.

Se va scrie despre aceasta în ziare, se va vorbi la televizor și se va discuta peste tot. Va trece în mod constant prin mintea oamenilor și va deveni un subiect de viață pentru ei.

Sunt absolut sigur că vom ajunge la unitate într-un mod bun, delicat. Iar faptul că, Cartea Zohar este dezvăluită acum, este un semn foarte bun. Trebuie doar să o deschideți, să o luați ca pe o infuzie, picătură cu picătură, și va funcționa.

Din „Puterea cărții Zohar” #20 de la KabTV

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: