Amenințarea războiului civil în Europa

Comentariu: Potrivit profesorului Danny Helmut Neiburg, un expert în relația dintre hormoni și inteligență, rezultatele studiilor sale în ceea ce privește scăderea fertilității populației locale europene în combinatie cu valul de imigranți care au un IQ mai mic indică faptul că europenii se vor transforma într-o minoritate și nivelul IQ-ului va scadea la un asemenea nivel încât va amenința democrația înfloritoare și civilizația occidentală.

Răspuns: Nu am nici o îndoială cu privire la aceasta, din moment ce rezultă din efectul mediului asupra omului. Aceste gene fiziologice și spirituale se răspândesc în aer și ii influențează pe oamenii.

Nivelul intelectual al populației influențează în cele din urmă individul și nivelul său de inteligență.

Acestea sunt legile naturii: masele sunt puternice și așa este si individul. În cazul în care masa agreează individul,acesta se poate ridica și poate să conducă, dar in caz contrar, presiunea maselor il obligă să acționeze.

Prin urmare, valul maselor needucate care inundă Europa va scădea, fără îndoială, nivelul intelectual al continentului și aceasta nu va mai fi Europa, ci va semăna cu statele islamice din Orientul Mijlociu.

Comentariu: Profesorul Neiburg consideră că există trei soluții posibile: în primul rând, supunere și ascultare; în al doilea rând, trimiterea refugiaților înapoi în țările lor, iar al treilea, un război civil. El crede că există șanse mai mari că va fi un război civil.

Răspuns: Eu cred că vor exista astfel de confruntări, care se vor transforma într-un război civil. Cineva va trebui să se predea și să asculte pe cineva. Nu cred că europenii vor fi în măsură să dea pur și simplu. Ei vor trebui să găsească o limbă comună și împreună vor declara război Israelului.

Nu pot spune dacă se va întâmpla în zilele noastre, dar cred că se va întâmpla destul de repede.

Singura cale de ieșire este dacă Israelul va da lumii puterea unitatii, de care nimeni nu poate scăpa, astfel încât toată lumea se va preda ei și va începe să comunice între ei și cu noi.

Apoi vom începe să construim societatea viitoare bazată pe unitatea reciprocă a omenirii. Dacă națiunea lui Israel, își recapătă calmul său și își îndeplinește obiectivul, toată lumea îl va urma.

Din KabTV  „Noutăți cu Michael Laitman” 4/13/16

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: