Aşadar, nu ne vom irosi timpul

Întrebare: În lumea noastră există legi pe care trebuie să le respecăm. Cum îmi pot verifica, practic, intenţia, pentru a şti dacă aceasta este egoistă sau este intenţia corectă?

Răspuns: Cum îmi pot verifica, practic, intenția și avansarea? Ai dreptate, cel mai important lucru este intenția, dar nu vei fi capabil să avansezi de unul singur, nu știu nicio persoană care ar putea studia singură înţelepciunea Cabalei. Va trebui să te conectezi cu noi. Fără un grup, un profesor, prieteni și asistență, vei irosi pur și simplu mult timp. Deci, pentru început, citiți materialul pentru începători. Dar, dacă sunteți cu adevărat interesaţi și dacă e vorba despre cum îmi pot schimba intenția, este un nivel ridicat și este deja destul de serios.

Este pur și simplu o risipă de eforturi, o sa fiţi confuzi şi veţi avea nevoie de mult mai mult timp pentru a ieşi din această confuzie. Ar trebui să vă conectaţi cu noi. Suntem pregătiți pentru orice situație, în orice limbă, engleză, georgiană, ebraică, rusă, în funcție de limba pe care o doriți. Cărțile noastre sunt publicate în 27 de limbi.

Din Congresul din Georgia 11/5/12, Lecţia 1

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed