Atunci când ne trezim

Întrebare: În lumea noastră, noi creştem copii, muncim, studiem şi ne jucăm. Ce face sufletul?

Răspuns: Toate acţiunile din lumea noastră le experimentăm numai în conştiinţa noastră. De aceea, este scris că atunci când ne reîntoarcem în lumea superioară, înţelegem că tot ceea ce ni s-a întâmplat în această lume, a fost ca un vis.

Întrebare: Ce vom face când ne vom trezi?

Răspuns: Să te trezeşti înseamnă să obţii o conştiinţă reală. Apoi ne vom angaja în crearea sufletului, adică să ne unim pentru a obţine adevăratul univers, adevărata lume, adevărată şi eternă şi starea perfectă în unitatea noastră, ca un singur organism, numit Adam. În alte cuvinte, vom începe să creăm o stare reală deasupra somnului nostru.

Întrebare: Care este starea noastră reală? Ce fac oamenii acolo?

Răspuns: Nu oamenii, ci sufletele, adică dorinţele care sunt corectate pentru dăruire reciprocă una faţă de alta. Aceste dorinţe încep să simtă forţa superioară unificată, Creatorul, care există în ele, pentru că devin o singură dorinţă, ridicându-se deasupra înclinaţiilor egoiste „să primească totul pentru ele însăşi”, la intenţia „să dea totul altora” şi, astfel, să fie conectate reciproc.

Fiind incluşi în Creator, deasupra dorinţelor egoiste care ne despart, obţinem această forţă superioară, perfecţiunea ei, întregimea şi eternitate şi devenim ca ea. Acesta este scopul dezvoltării noastre.

Sufletele noastre sunt angajate numai în unificarea dintre noi toţi și la toate nivelurile spirituale. Acum începem să stăpânim această tehnică în mod practic, în grupurile de zece.

De aceea, sfătuiesc pe toată lumea să ni se alăture şi sub nicio circumstanţă să nu piardă lecţiile noastre practice de Cabala. Acesta este cel mai important lucru. Numai de dragul acestora merită să trăieşti 21 de ore pe zi, pentru a petrece cele trei ore cu noi, la lecţiile noastre.

Gândiţi-vă la asta şi decideţi.

Din lecţia de Cabala în limba rusă din 06.11.2016

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed