Avem nevoie doar de o dorință puternică

626Întrebare: în urmă cu 150 – 200 de ani, singura modalitate de a învăța ceva serios era să faci același lucru pe care îl face profesorul sau maestrul tău. Astăzi, există forme complet diferite de educație. Sute de milioane de oameni învață o varietate de lucruri în diferite moduri.

Cum putem găsi corect între această diversitate de alegeri ce să învățăm și de la cine să învățăm? Cum să nu fim confuzi?

Răspuns: În Cabala, există definiții foarte clare despre cine este un profesor de cabala, cine ar trebui să fie elev și ce vrea să învețe de la un profesor.

Cu toate acestea, acest lucru nu este destul de potrivit pentru tinerii moderni și pentru oamenii moderni. Oricine dorește, va veni, va întreba și va afla. Iar ceilalți nu vor fi încă interesați.

Este suficient ca cineva să aibă o dorință puternică de a găsi și această dorință îl va conduce la profesor. Nu-i va permite să fie inactiv, îl va împinge cu siguranță să atingă obiectivul.

Întrebare: Cum îmi pot crește dorința?

Răspuns: Cu ajutorul unei societăți corecte. Dacă cineva găsește o astfel de societate, atunci are ocazia să-și realizeze dorința.

KabTV „Kabbalah Express”, 13.06.2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: