Baza metodologiei cabalistice

947Întrebare: Ce este un vas spiritual? Cum se sparge? Cum putem pune bucățile rupte împreună într-un grup de zece?

Răspuns: Să presupunem că ai avut o relație bună cu cineva și apoi v-ați despărțit, adică v-ați despărțit cumva unul de celălalt, nu mai puteți fi împreună și nu aveți conexiunea pe care o aveați înainte. Acesta este un exemplu de înainte și după.

Acum încercați să vedeți cum puteți restabili legăturile anterioare deasupra urii, până la iubire. Asa functioneaza. Creatorul ne-a destrămat în mod deliberat, ne-a despărțit și ne-a distanțat, astfel încât să încercăm să depășim această distanță, opoziție și contradicții, și astfel să revenim la starea anterioară de unificare, dar de 625 de ori mai puternică.

Apoi lumina mică pe care o aveam cândva se va înmulți cu cinci, cu încă cinci și cu încă cinci pentru a deveni de 125 de ori mai mare decât lumina mică care ne susține acum. Se va transforma în lumina Yechida care ne adună și ne unește.

Trebuie să trecem prin toate aceste etape. Nu este nimic de care să te temi; principalul lucru este principiul muncii noastre. Cea mai grea parte este nivelul I. Atunci totul va începe să se miște; principiul este acelasi.

Întrebare: Unde mai exact simțim existența Creatorului, realitatea Creatorului, mâna Creatorului? În ce moment?

Răspuns: Acest lucru se simte în inima celui care își dorește cu adevărat să aibă o conexiune sinceră cu prietenul său, cu grupul său.

Din Convenția Internațională „Să ne ridicăm deasupra noastră” 1/9/22, „A cere Creatorului să umple spațiul dintre noi” Lecția 7

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: