Bliţ de sfaturi Cabala

Întrebare: Cum pot bani să fie egali cu dăruirea?

Răspuns: Nu banii, ci efortul este măsurat. Banii sunt un sac de aur sau de argint, care este cântărit şi măsurat conform cu forţa gravitaţiei şi cât de mult din această forţă am eu peste mărimea pungii, conform cu ce pot dărui.

Întrebare: Care este rădăcina spirituală a datoriilor?
Răspuns: Este datoria noastră faţă de Creator, care se manifestă între noi în acest fel.

Întrebare: Dacă profesia mea implică încălcarea legii, înţelepciunea Cabala distinge între modul în care se obţin banii, sau banii nu au miros?
Răspuns: Banii nu au miros, doar dacă nu îi foloseşti ca să faci rău altor oameni.

Întrebare: Cum mă pot raporta la cineva care a împrumutat bani de la mine, dar nu mi i-a mai dat înapoi?
Răspuns: Ai dreptul să ceri banii înapoi, după cum se potriveşte: aducându-l la judecător sau în alt fel. Dar în acelaşi timp trebuie să iei în calcul situaţia economică a celui căruia i-ai împrumutat bani. Se poate chiar să nu fie în stare să îşi plătească datoria. În acest caz, nu ar trebui să îl „omori”.

Întrebare: Sistemul bancar este un parazit care trăieşte de pe urma societăţii sau poate fi benefic lumii?
Răspuns: Astăzi, este deja un mare parazit care trăieşte de pe urma societăţii. Sistemul bancar este menit, de fapt, să trimită bani acolo unde este lipsa. De exemplu, să fie un intermediar în plăţile din industrie, etc., dar deoarece băncile se gândesc numai la propriul interes, sistemul bancar a devenit un parazit. Bancherii au salarii uriaşe din banii care sunt depozitaţi în bănci. Şi mai mult, fac milioane ca profit folosind banii publici.

Întrebare: Banii şi succesul merg mână în mână. Poate cineva să aibă succes folosind înţelepciunea Cabala?
Răspuns: Da, este posibil, dar numai dacă începe serios să se angajeze în atragerea Luminii Superioare asupra lui, prin grup. Apoi va fi fericit, sănătos, va avea succes şi va fi bogat, atât spiritual, cât şi în viaţa corporală.

Întrebare: Dacă găsesc nişte bani, trebuie să caut persoana căreia îi aparţin?

Răspuns: Dacă nu ai nicio informaţie cui aparţin banii, atunci conform Torei nu trebui să cauţi pe cel care i-a pierdut. În acelaşi timp, conform Torei, trebuie să duci banii la poliţie.

Întrebare: Obligaţia de a muncii pentru a avea cele necesare vieţii se referă şi la femei?

Răspuns: Astăzi, da.

Din lecţia de Cabala în limba rusă din 03.04.2016

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed