Blitz de sfaturi Cabaliste

294.4Întrebare: În fiecare zi, în fiecare minut investim eforturi diferite. Cum reacționează lumina la acest lucru și cum afectează întreaga activitate a grupului mondial?

Răspuns: Trebuie doar să o simțim. Nu pot exprima acest lucru în cuvinte, la fel cum nu vă pot transmite cu exactitate gustul a ceva ce nu ați gustat niciodată. Haideți să ajungem la asta și să gustăm.

Întrebare: De ce egoismul și ambiția corporală scad pe măsură ce crește egoismul spiritual? Eu nu vreau absolut nimic.

Răspuns: Aceasta este doar deocamdată. Pe măsură ce vei continua să te dezvolți spiritual, vei vedea cât de mult cresc nevoile tale corporale. Între timp, nu există niciun motiv să plângi că nu vrei nimic. Dimpotrivă, acesta este un ajutor care îți este dat pentru a face primii pași în direcția corectă.

Întrebare: Cum ne putem aminti mereu că ne adresăm Creatorului și, mai întâi de toate, să începem cu o cerere pentru conexiune?

Răspuns: Grupul ar trebui să se gândească la acest lucru. Atunci când toată lumea se gândește la asta împreună, nimeni nu va scăpa de acest gând. Aceasta este garanția reciprocă.

Întrebare: Ce înseamnă că corporalitatea prietenului este spiritualitatea mea?

Răspuns: Dacă accepți dorințele lor și vrei să le implementezi, atunci aceste dorințe devin structura Kli-ului tău spiritual.

Întrebare: Ai spus că spiritualitatea nu trebuie să se amestece cu corporalitatea. Cum putem ajunge la asta?

Răspuns: Am vrut să spun că nu poți cere pentru familia ta, pentru copiii tăi sau pentru altcineva. Poți cere doar pentru ceea ce se află în interiorul cercului grupului.

Întrebare: Cum pot determina dacă acțiunile mele sunt în beneficiul Creatorului sau pentru binele meu?

Răspuns: Dacă grupul este de acord cu tine și ridicați împreună această chestiune la Creator, atunci aceasta este o acțiune în beneficiul Lui.

Întrebare: Ce ar trebui să facem pentru a ieși din coborârea care va urma congresului? Sau poate că am ajuns deja într-un asemenea stadiu încât nu vom mai avea coborâri, ci vom fi doar în urcări și în creștere?

Răspuns: Categoric nu! Trebuie să existe coborâri, altfel nu vor exista ascensiuni. Acestea ar trebui să alterneze între ele: urcări și coborâri, coborâri și urcări. Dar nu avem de ce să ne temem de niciuna dintre ele. Dimpotrivă, tocmai din căderi ne ridicăm și câștigăm grade spirituale.

Din Convenția Internațională „Ne ridicăm deasupra sinelui nostru” 9/1/22, „Cerem Creatorului să umple spațiul dintre noi” Lecția 7

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: