Cabala este elixirul vieții

962.2Lumea se confruntă cu o mare luptă a oamenilor, a popoarelor, a națiunilor, a țărilor și a civilizațiilor care lucrează unul împotriva celuilalt, care va avea loc până când se vor supune unei metode cabaliste raționale care nu necesită un fel de admirație pentru noi, cabaliştii și pentru ridicarea noastră deasupra lor; nimic de genul asta! Vino și fii cea mai importantă persoană; cine te opreste?!

Totuși, este atât de greu de acceptat pentru că este îndreptat împotriva egoismului. Va fi o luptă foarte grea.

Dar, încetul cu încetul, trebuie să răspândim aceste cunoștințe în lume cât mai larg posibil și să lucrăm cât mai profund posibil.

Treptat, va satura toată uscăciunea egoistă cu sucurile sale și din Reshimot, din aceste semințe care sunt în toată lumea, vor începe să apară muguri.

Cred că foarte curând vom dezvălui o forță comună, care va străluci asupra noastră, în conexiunea dintre noi și atunci nu va fi doar mai ușor pentru oameni. Nu! Vor apărea noi dificultăți, dar din ele va fi ca o etapă prin care am trecut deja, un izvor de apă a vieții pe care l-au găsit— un elixir al vieții.

În cadrul grupului există un izvor din care toată lumea poate bea apă rece și curată. Apoi ochii tăi se deschid, toți porii se deschid și începi să vezi și să simți totul. Și toate acestea se întâmplă în conexiunea cu toți ceilalți.

KabTV “Am primit un telefon. Prognoza pentru anul viitor” 2/20/13

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed