Când conexiunea nu este în numele binelui

273.02Comentariu: În principiu, lumea noastră este construită pe conexiune. Oricum, oamenii se adună ca într-un fel de afacere în jurul unei idei, de exemplu  fotbal etc.

Răspunsul meu: Ei se conectează printr-un scop egoist – să beneficieze de conexiune în loc să-l lase pe celălalt să câștige. Ca mafia sau vreo organizație care trebuie să fie puternică pentru a-i învinge pe alții.

Dacă legătura nu este direcționată de dragul binelui, al păcii, al iubirii sau al revelației stării superioare, atunci este contraindicată. În orice caz, va duce la un rezultat prost, așa cum am văzut în exemplul Uniunii Sovietice, unde ideea de unitate, fraternitate, egalitate și solidaritate a fost deformată. La început, ei chiar chemau pe toată lumea pentru asta, toţi erau consideraţi frați, egali, toată lumea era unită, era un îndemn și nu conta că toată lumea câștiga o sută douăzeci de ruble (foarte puțin).

Acest lucru a atras oamenii, iar în Occident nu puteau sugera ceva egal cu asta, deși primeau de multe ori mai mulți bani. Dar unul a primit de cinci sute de ori mai mult, iar celălalt doar cinci, iar această diferență strică totul pentru o persoană. Dar când toată lumea câștigă o sută douăzeci, atunci este mai bine. Dacă ar fi promovată această idee!.

Dar acest  lucru necesită un fundal spiritual. Prin urmare, lipsa unei educații adecvate, când nimeni nu a înțeles cum să facă acest lucru și-a arătat rezultatul.

KabTV “Am primit un apel. Mintea mulţimii” 23.11.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: