Când dispare corpul animalic

938.03Întrebare: Să presupunem că mă uit la cineva și văd anumite trăsături de caracter în el. Sarcina mea este să nu văd aceste proprietăți. Dar cum pot realiza că încă lucrez cu aceste calități? Cum pot să nu-l văd separat de mine?

Răspuns: Fiecare parte a sufletului tău pare a fi separată de tine. Este complet echipat cu un sistem autonom: corpul, sistemul nervos și tot ceea ce este în el. Și când începi să conectezi aceste părți cu tine, vezi că trupul animalului poate fi înlăturat cu totul și rămâne doar partea sa interioară.

Toate trăsăturile unui prieten – caracterul, proprietățile, memoria și orice altceva – devin conectate la tine cu excepția componentelor tale minerale, vegetale și animale. Dispar pentru că au legătură cu lumea noastră. Orice altceva aparține spiritualității, așa că totul este combinat într-un singur întreg, într-un singur sistem.

Când o persoană intră în contact cu alți oameni, atunci toate proprietățile încep să se manifeste în forțe de respingere între el și ceilalți. El vede 613 forțe diferite de respingere pe care trebuie să le corecteze.

KabTV „Am primit un apel. Oglinda unui suflet” 04.10.2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: