Când vine Lumina

239Întrebare: O persoană primește iluminarea superioară atunci când acționează contrar dorinţei sale și încearcă să o depășească?

Răspuns: Lumina vine atunci când o persoană, în ciuda egoismului său, a urii, a mâniei și a tot ceea ce o îndepărtează de iubire, de conexiunea cu alți oameni și de contopirea cu ei într-o singură dorință comună, vrea să fie conectată cu ei și se ridică. deasupra egoului.

Desigur, nu poate tânji imediat după acest lucru, ci treptat, aşa cum crește copilul, cum se mișcă în pași mici. Chiar dacă se raportează la conexiunea cu ceilalți în mod pur egoist, totuși lumina îl influențează încet și își dă seama că totuşi se află într-o astfel de stare.

La urma urmei, coborârea și degradarea puterii luminii superioare a avut loc intenționat, pas cu pas, și printr-un sistem de filtre, astfel încât până și noi, care suntem în calitatea opusă, absolut egoiști, și vrem să primim doar pentru noi înșine, putem atrage influența ei asupra noastră. Nu se întâmplă direct, ca atunci când am simți cum se trezește în noi, ci sub forma „luminii înconjurătoare”, ca de departe, deoarece suntem opusi ei. În măsura în care devenim din ce în ce mai asemănători cu această lumină, o simțim și mai clar. Această manifestare explicită a luminii se numește revelarea Creatorului.

Întrebare: Dacă lumina este dezvăluită într-o astfel de stare, nu arde și pur și simplu pârjoleşte?

Răspuns: Cum poate fi dezvăluită în starea opusă? Ea poate fi dezvăluită numai conform legii echivalenței de formă și în niciun alt mod.

Lumina se află în fața ta într-o formă liberă, deschisă și poți să o primești, să o simți și să o chemi asupra ta doar în măsura în care tânjeşti după ea, după calitatea ei. Prin urmare, nu poate fi dezvăluită mai mult sau mai puțin; tu (nu lumina) comanzi măsura în care ea se dezvăluie în tine. Nimic altceva nu depinde de asta. Totul depinde de persoană!

Prin urmare, în măsura în care realizați în interiorul vostru unele acțiuni care vă ghidează, vă apropie și vă direcţionează către lumină, aceasta vă influențează. Tu îi cauţi influenţa.

KabTV „Am primit un apel. Când vine lumina” 19/05/12

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: