Cartea Zohar: Reconstrucția imaginii umane

531.01Întrebare: De ce Cartea Zohar, care era destinată generației noastre, a fost scrisă cu mult timp în urmă în al doilea secol al erei noastre?

Răspuns: Pentru că a fost scris de înțelepți care se aflau în atingerea lumii spirituale la cel mai înalt nivel, nivelul corectării complete a sufletului, acum 2000 de ani.

Rabinul Shimon bar Yochai și nouă dintre discipolii săi, fiecare dintre ei reprezentând o categorie spirituală specială, s-au alăturat împreună, și în această conexiune au format imaginea lui Adam, asemănarea completă cu Creatorul. Prin urmare, au reușit să creeze pentru noi, cele mai joase suflete, un sistem de ascensiune de la cel mai coborât nivel la cel mai înalt.

Acest sistem există deja. Ei au creat un fel de plan pentru reconstrucția sa: cum putem colecta piesele sale și să le lipim împreună cu ajutorul influenței luminii superioare.

Acest lucru se întâmplă după cum urmează: există oameni care doresc să adune bucățile sufletelor lor împreună, și cu această aspirație ei apelează de asemenea la Creator, forța superioară, puterea luminii, să creeze un adeziv între ei. Și astfel se lipesc treptat împreună.

Interacțiunea corectă între piesele de suflet și Creator în fiecare etapă a reconstrucției imaginii unui om este impactul Cărții Zohar – cum putem să ne unim între noi, treptat, pas cu pas, să evocăm influența luminii superioare, a forței superioare care ne conectează, și ne reconstruim pe noi înșine și să ne aducem într-o stare completă, absolută, perfectă.

Din emisiunea de pe KabTV „Puterea cărții Zohar” # 3

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: