Castig curat

Intrebare: Asteptam 7,500 oameni la Conventie si va fi nevoie de o echipa mare de oameni sa aiba grija de ei. In orice caz, nu toata lumea este gata sa se implice in acesta munca. Cum ii putem ajuta si pe ceilalti sa inteleaga cat de important este ?

Raspuns: Putem invata de la prietenii nostrii din afara tarii. Platesc mii de dolari pentru a cumpara bilete de avion sa ajunga aici ca sa petreaca trei zile lucrand la bucatarie. Nu intelegem cat de mareti sunt.

In plus, Conventia incepe cu pregatirea. Trebuie sa asiguram hrana pentru toti participantii, sa pregatim toate echipamentele necesare si pavilioanele, sa avem grija de multe alte lucruri. Am petrecut cateva luni planificand toate acestea.

Am facut asta de multi ani si nu cred ca am fi indeplinit-o daca nu am fi stiut cat de mare este beneficiul spiritual care ne este adus. Detine beneficii incredibile. Chiar daca ii aprecizi valoarea egoist, merita sa pui cat mai mult  efort posibil.

In general, tot ce este util consta in efortul pe care il depui, dar aici vorbim despre beneficiul spiritual in forma pura. Prieteni din tari diferite vin si participa la aceasta munca tocmai unde unitatea este revelata. Aici este maximul de beneficiu.

Haideti sa speram ca din ce in ce mai multi oameni vor participa la asta. Nu pentru ca nu ne putem descurca fara ajutorul lor fizic, mai curand , daca vin si doresc sa participe, vom fi in stare sa impartim beneficiul spiritual cu ei.

Din prima parte a  Lectia zilnica de Cabala10/15/10 , “Ce este ziua Domnului si Noaptea Domnului in munca”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: