Către percepție nelimitată

592.03Întrebare: Spuneți că lumea superioară nu se poate deschide unui singur om. Aceasta înseamnă că nu el nu este perfect, dar lumea spirituală este perfectă. Care este contradicția aici?

Răspuns: Nu, aceasta nu este o contradicție. Faptul este că lumea spirituală este dezvăluită în senzația corectă a omului. În lumea noastră, senzația omului este egoistă, închisă și limitată. Prin urmare, pur și simplu nu suntem capabili să absorbim întreaga imagine enormă a naturii.

Trebuie să ne facem percepția nelimitată și, pentru aceasta, trebuie să învățăm să ieșim din noi înșine. Ieșirea din sine se realizează într-un grup în care toată lumea se poate uni cu ceilalți și astfel creează în sine o dorință nelimitată de a fi împlinită, în combinație cu ceilalți.

Când cineva, prin unificarea cu ceilalți, își poate extinde dorințele și capacitățile în detrimentul acestora, devine în același timp un organ real de percepție al spațiului spiritual, deoarece nu este limitat în niciun interval de timp triaxial. Adică este un spațiu complet n-dimensional. Dar cum începi să-l percepi? Pentru a face acest lucru, trebuie să vă ajustați, să vă schimbați.

Aici apare o problemă. Trebuie să lucrăm asupra noastră pentru a crea un sentiment de percepție a mediului care nu ar introduce erori din partea persoanei care percepe, dar ar fi absolut corect selectat în senzațiile sale: obiectul și ceea ce percepe.

Cu alte cuvinte, trebuie să atingem un astfel de nivel de percepție în care senzația noastră și senzația lumii din jurul nostru vor fi aceleași, egale. Pentru aceasta trebuie să lucrați foarte mult la egoismul vostru, să ieșiți din el și să vă ridicați deasupra lui.

Din emisiunea de pe KabTV „Întrebați un cabalist” din 20.03.19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: