“Ce dorește inima mea acum?”

236.01Întrebare: Învățătorul dvs. Rabash a scris că rugăciunea este o lucrare a inimii și inima sunt toate dorințele unei persoane. Cum poate o persoană să lucreze cu dorințele sale dacă acestea nu sunt sub puterea ei? Cum le poate controla?

Răspuns: Rugăciunea este un apel la Forța superioară, adică la forța generală a naturii, pe care o numim Creator. Înțelepciunea Cabala explică modul în care trebuie să ne acordăm cu natură pentru a primi răspunsul corect de la ea, iar apoi natura ni se va dezvălui.

Prin urmare, trebuie să ne schimbăm dorințele în așa fel încât ele să ne îndrume către dăruire.

Comentariu: Se dovedește că dacă deschid o carte de rugăciuni și scrie ce trebuie să cer, dar vin într-un loc al rugăciunii și am alte dorințe, alte probleme în inima mea, atunci există disonanță.

Răspunsul meu: Rugăciunea este ceea ce simte inima ta. Prin urmare, este necesar să vă acordați pentru a simți: „Ce își dorește inima mea acum?”

Acele rugăciuni pe care marii înțelepți le-au scris sunt cele la care trebuie să ajungeți. Ei au descris senzații dezirabile, impulsuri dorite în inimă pe care ar trebui să le simți.

KabTV “Stări Spirituale” 9/25/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed