Ce este Bnei Baruch?

Întrebare: Ce este Bnei Baruch (Fiii lui Baruh)?

Răspuns: Bnei Baruch sunt oamenii care folosesc metoda profesorului meu, marele cabalist Rabaș, Rav Baruch Șalom HaLevi Așlag. Ei aplică această metodă pe ei înșiși și simt sau încearcă să simtă că el este cel care îi ghidează.

Întrebare: Ce este azi, Bnei Baruch?

Răspuns: Bnei Baruch este un grup de oameni împrăștiat în toată lumea, cu limbi diferite, cu predispoziții naturale și mentalități variate, care studiază lucrările lui Baal HaSulam și Rabaș și încearcă să le aplice.

Întrebare: De ce este Bnei Baruch o organizație internațională?

Răspuns: Baal HaSulam a scris despre asta în articolul lui principal „Arvut” (Garantarea Mutuală). Principala misiune a Cabalei este să fie răspândită în toată lumea, nu numai în neamul lui Israel. Poporul Israel este doar o conductă. În principal, toată Tora este dată cu scopul de a aduce întreaga lume, toată această creatură sfărâmată, la Creator.

Întrebare: Care este scopul lui Bnei Baruch?

Răspuns: Scopul grupului Bnei Baruch este de a revela întreaga lume în interiorul lor și de a arăta lumii întregi un exemplu de unire pentru toți oamenii într-un singur întreg, în care va fi revelat Creatorul.

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: