Ce ne obligă să urcăm în spiritualitate

Întrebare: Ce ne obligă să urcăm, să ne asigurăm că ne mișcăm? Este golul acestei lumi sau măreția lumilor spirituale?

 Răspuns: Ascensiunea din lumea noastră către lumea superioară este determinată inițial doar de gena noastră spirituală (Reshimo). Există un punct în fiecare dintre noi din care am coborât din sufletul lui Adam în lumea noastră. Fiecare trebuie să urce la același punct inițial prin eforturile proprii. Cu alte cuvinte, punctul inițial al căii noastre spirituale este predeterminat și predefinit în funcție de locul fiecăruia în sufletul lui Adam.

Acum a venit vremea când trebuie să urcăm din lumea noastră în sufletul lui Adam, care se află în starea corecției finale (Gmar Tikkun).

Ascensiunea are loc prin studierea înțelepciunii Cabalei, care ne împinge din spate să ne unim în zece și prin ea pentru a atrage lumina superioară. Ca urmare a impactului luminii vom începe să urcăm treptat, pas cu pas, până vom ajunge la punctul inițial. Aceasta înseamnă că ne-am fi îndeplinit destinul, iar apoi ne vom integra în starea absolut eternă.

Atunci când ne conectăm cu toții în sufletul general al lui Adam, într-o legătură absolută între noi, ne așteaptă ascensiuni mari și speciale.

Din  emisiunea de pe KabTV „Fundamentele Cabalei” , 1/5/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed