Cei care nu se mai gândesc la ei înșiși

237Întrebare: Ludmila Kozakova îți scrie: „Spui că o persoană devine un embrion spiritual când încetează să se mai gândească la sine. Dar când încetează să se mai gândească la sine, este considerat un prost. Ce să faci în legătură cu asta?

Răspuns: Nu contează ce cred ei. Ce diferență are ceea ce cred ei? Dacă am acordat atenție modului în care sunt privit sau nu sunt privit, ce ar trebui să îi dau în judecată? Ei bine, ce să mai fac? Încă trebuie să căutăm adevărul, să-l ascuțim constant și să trăim cu el.

Comentariu: Nu este dur ceea ce spui: când o persoană încetează să se gândească la sine, el devine un embrion spiritual? Se oprește cu totul!

Răspunsul meu: Nu, este incorect. El vrea să se unească complet și să se dizolve în forța superioară pe care o caută în mod constant și vrea să o simtă din ce în ce mai mult.

A dispărut în asta și de aceea se numește embrion. Și apoi crește și mai mult și devine nu un făt, ci un copil, un adult și se ridică la același nivel cu această forță superioară. Vă puteți imagina ce înseamnă acest lucru pentru o persoană care ajunge la o astfel de stare și se ridică la nivelul naturii – sus și mai jos! E incredibil! Pe de o parte.

Pe de altă parte, acesta este scopul nostru și trebuie să-l atingem împotriva voinței noastre.

Din „Știri cu Dr. Michael Laitman” de KabTV, 12.08.21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: