Cerul înstelat – O demonstrație a calităților noastre interioare

712.03La știri (ZME SCIENCE): „‘Oamenii de știință spun că creierul uman seamănă cu cosmosul’

„Atât rețelele neuronale, cât și cele galactice au aceeași structură, indicând un univers fractal.

„Imaginile una lângă alta ale celulelor creierului și o rețea cosmică de galaxii fac dificilă deosebirea celor două. Deci, poate părea că universul este ca un creier uriaș sau invers, există un univers minuscul în fiecare dintre creierele noastre. Acesta nu este doar un gând distractiv. Într-un nou studiu, un astrofizician și un neurochirurg au documentat asemănările izbitoare dintre rețelele cosmice de galaxii și rețelele neuronale ale celulelor creierului.”

Întrebare: Putem spune că atunci când înghețăm privind cerul plin de stele, există un fel de respirație și un fel de conexiune?

Răspuns: Desigur. Aș spune că cerul este o demonstrație foarte frumoasă a calităților noastre interioare.

Întrebare: Înseamnă că cerul este ceea ce există în noi?

Răspuns: Desigur. De unde poți vedea toate astea? Te vezi pe tine însuți!

Întrebare: Mă văd pe mine? Atunci de ce îngheț de încântare? Aproape toată lumea vede acest cer și îngheață. Ce anume cauzează această încântare?

Răspuns: Ți se arată un pic din ceea ce este în interiorul tău într-un mod mecanic ca acesta. De fapt, te vezi din interior. Acest lucru te uimește puțin, te încântă și te atinge.

Întrebare: Care este cel mai important lucru pe care trebuie să-l văd în interiorul meu?

Răspuns: Că există o posibilitate infinită în tine, un număr infinit din toate calitățile posibile. Trebuie să începeți să le conectați pe toate împreună cumva și veți primi Creatorul. Trebuie să privim mai des cerul înstelat.

KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 6/30/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed