Comunicarea nu este doar un fir şi o undă

Întrebare: Într-un atelier, este posibil să primim oamenii în jurul unei mese cu ceai şi biscuiţi, în loc de un simplu cerc de scaune?

Răspuns: Fără mese, fără ceai şi biscuiţi! Dacă o persoană este inclusă în mod corect, într-un atelier, atunci ea se detaşează, pur şi simplu, de corpul ei. Ea pierde toate senzaţiile corpului fizic. Ea se adânceşte în discuţii, discernăminte, unul spune aici şi altul dincolo. Apare în ea posibilitatea de a determina diferenţele între prieteni. Ea „simte” pe fiecare dintre ei: stilul lor, expresiile şi lumea interioară. Este imperativ pentru ea, deoarece, la urma urmei, trebuie să se integreze în ei. O persoană nu are nevoie să se preocupe de modul de a transmite Lumina altora, ci cum să se conecteze la ei prin dorinţă; este modul de a se conecta la contactul lor ca o fişă într-o priză. În general, modul în care Lumina este transmisă nu o priveşte. Ea vrea să se conecteze la dorinţa prietenului, ca o parte masculină şi o parte feminină, apoi Lumina trece prin ea. În acest mod, ea face munca sa şi Creatorul face munca Lui.

La urma urmei, atunci când concepem copii, nu ne gândim la momentul contopirii celulelor masculine şi feminine pentru a forma un nou organism. Dacă ne-am gândi la asta, atunci nu ar fi funcţionat. Eu vorbesc serios! Nu puteţi să vă imaginaţi genul de muncă dintr-un atelier! Este mult mai mare, mai subtil şi mai intern decât actul concepţiei. Vă transformaţi într-un canal pentru Lumina superioară, prin care Lumina curge în prieten. Este interzis să faci lumina din asta!

Trebuie să vă gândiţi la modul de realizare a unei conexiuni de acest gen. Prietenul vostru joacă un rol relativ pasiv aici, deoarece el reprezintă partea feminină cu privire la partea masculină şi voi, la rândul vostru, reprezentaţi aceasta cu privire la altcineva şi el în ceea ce priveşte un al treilea. Este ceea ce numim integrare reciprocă, în fiecare dintre noi, există o parte masculină şi feminină.

Pe de o parte, îţi priveşti prietenul ca pe un sărman. Trebuie să-i dai totul, chiar dacă îţi rămâne doar o pernă. Pe de altă parte, tu eşti sărman pentru prietenul tău, deoarece nu vei primi de la Creator ceea ce primeşti de la prietenul tău. Prin urmare, în această privinţă, tu eşti sărac şi el este persoana bogată şi este astfel pentru fiecare dintre noi. Încercaţi să vă conectaţi unul cu celălalt în această manieră, cu dorinţele voastre şi să le împliniţi. Apoi, veţi vedea cum un nou spaţiu vă este revelat care, în cele din urmă, va deveni spiritual.

Conceptul de „comunicare” nu este doar un fir şi o undă. Nu este doar o rază de lumină. În interior, există o lume de informaţii şi energie! Aceasta este ceea ce doreşti acum să descoperi în legătura dintre tine şi prieten.

Atunci când intri în această relaţie, simţi cum totul trece prin tine şi apoi, se extinde progresiv şi creează o frecvenţă spirituală infinită deasupra frecvenţei lumii noastre. Prin urmare, o dimensiune emoţională, informativă, mare şi absolut nouă se deschide în faţa ta. Trebuie să intri în aceasta.

Din discuţie privind grupul şi diseminarea, 23.10.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed