Comutatorul către Lumina Superioară

Întrebare: Ce înseamnă să oferi plăcere Creatorului, cu intenția corectă? „Oferirea de plăcere Creatorului” sună destul de abstract.

Răspuns: Să presupunem că avem privilegiul de a lucra cu fiecare dintre noi. Trebuie să devenim prieteni. Trebuie să ajung la o stare în care simt că eşti atât de aproape de mine, încât o altă apare între noi ca un tot unitar, ca și cum am fi gemeni siamezi. Ar putea fi un ficat sau o inimă și restul să fie diferit.

Apare ceva în comun între noi, și în acest comun, simt Creatorul care ne conectează împreună. El a făcut în mod deliberat o separare între noi și acum ne leagă. În cele din urmă am devenit conectaţi împreună ca un tot unitar.

Întrebare: Deci, cui îi dăruiesc eu plăcere?

Răspuns: Ai descoperit în conexiunea dintre noi o forță comună numită „Creator”, și simți cât de fericit e cu privire la situația în care ne-am unit și am devenit „Unul”. Prin fuziunea într-un singur întreg, Îl simt acolo pentru că Unul este .. Aceasta este deja un singur Kli (vas), care poate simți sursa superioară, Creatorul.

Aceasta este o activitate precisă şi nu este nimic altceva asemănător în natură. Ca în matematică, există zero și ceva diferit de zero. Orice altceva este construit doar pe aceasta. Deci, pe moment, atunci când ajungi la Unul, atunci când tu și un prieten fuzionaţi împreună, atunci sursa lui spirituala, Creatorul, este revelat în el. Tot efortul pe care l-ați investit în conectarea voastră devine acum fericirea pe care o descoperi în el.

In această conectare este efortul corect, pentru a deveni conectaţi împreună, „ca o om cu o singură inimă.” „Cu o singură inimă” înseamnă că aveți aceleași dorințe, o singură intenție, aceleași gânduri, și aceleași aspirații de a vă ajuta și completa reciproc. Aceste lucruri trebuie să le obţineţi aici, cel puțin într-un loc special în aceste condiții.

Comentariu: Nu înțeleg la ce trebuie să mă conectez.

Răspuns: Lumina Superioara te va influența. Trebuie să faceți acest lucru! Numai tu o poti chema. Există un fel de comutator, iar atunci când îl porneşti, Lumina Superioara lucrează.

Întrebare: Unde este acest comutator, în minte sau în inimă?

Răspuns: În inimă. Mintea este necesară să  înțeleagă ce să facă cu inima. Comutatorul se găsește în inimă, adică dorințele, unde sunt îndreptate, către ce stări?  „Și starea următoare pe care vreau să o primesc emoțional, indică direcția inimii.”

Comentariu: Nu am înțeles nimic.

Răspuns: Este bine că ați înțeles că de fapt nu ați înțeles nimic. Acest lucru înseamnă că deja în tine există o foarte bună colecție internă de caracteristici și sentimente. Trebuie sa intelegi ca acest lucru nu este simplu, că totul ne fuge de sub picioare, că ego-ul nostru devine un obstacol pentru noi. Ce se poate face cu el? Este tocmai pentru că vrei să simți totul profund, de aceea spui că nu ai înțeles nimic. Inima înțelege, mintea nu, și nu trebuie să devenim confuzi cu privire la acest lucru. Mintea ne este dată doar pentru a examina și analiza stările noastre.

Am încercat să îţi răspund doar emotional, dar aş putea să transpun totul în diagrame, cum fac cabaliștii. Atunci când elevii mei nu au stări spirituale, fac schițe pentru ei. Și apoi, când există o stare interioară, mă adresez acelei stări în mod special. Practic, cum ar putea fi interpretat acest lucru? Fiecare om atrage pentru el în inima lui.

Porniți comutatorul, astfel încât Ohr Makif (Lumina Inconjuratoare) vă va influenţa. Nimic altceva nu vă va ajuta! Numai Lumina! Dar trebuie să știi direcția și să ţi-o imaginezi în mod corect în mod corect, în tine.

Din congresul din Sochi 8/25/14, Lecţia 2

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: