Conectarea la Creator

963.8Într-unul dintre articolele sale, Rabash spune că ar trebui să vedem Creatorul care ne ghidează către El în spatele fiecărui prieten. Ar trebui să percepem prietenul ca și cum Creatorul se află în spatele lui și atunci vom vedea că lumea devine dintr-o dată transparentă, aerisită și că nu există altceva decât tu și forța superioară, că „nu există nimeni altcineva în afară de El”. Iar toate celelalte sunt doar prezentarea Lui, astfel încât să vă concentrați treptat asupra Creatorului și să vedeți orice altceva ca atribute ale Lui.

În cele din urmă Îl veți dezvălui, și atunci veți vedea toate acțiunile din lume la nivelurile naturii neînsuflețite, vegetale și animale și la nivel uman, tot ceea ce se întâmplă în fața voastră, ca dăruire a Creatorului care vă dezvoltă atributele. Prin dezvoltarea corectă a acestor atribute cu privire la Creator, începeți să dezvoltați în interiorul vostru esența nivelurilor naturii minerale, vegetale, animale și a nivelului uman, Aviut (dorința) la nivelurile 1, 2, 3, și 4.

Acesta este modul în care vă măsurați conexiunea cu Creatorul care poate fi la nivelul 1, care este nivelul naturii minerale; nivelul 2, care este nivelul vegetal; nivelul 3, care este nivelul animal; sau nivelul 4, care este nivelul uman. Conectați toate acestea la Creator și apoi, în cele din urmă, totul vă este revelat. Așa ar trebui să evaluăm de fapt binele și răul.

Comentariu: Dar trebuie să ne ridicăm la această stare pentru a evalua lucrurile așa pe plan intern și pentru a ne conecta la societate.

Răspunsul meu: Totul depinde de măsura în care o persoană care a auzit acest lucru de la mine, începe treptat să clarifice și să implementeze asta în viață, și să interacționeze cu lumea în mod responsabil pentru că se raportează la Creator prin tot ceea ce îl înconjoară.

Din „Fundamentele Cabalei” de la KabTV 21.07.19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed