Conexiunea cu instructorul

961.2Întrebare: Cum putem ști că avem o conexiune cu instructorul?

Răspuns: Dacă participați la lecții și urmați sfatul meu tot timpul, atunci aveți deja o conexiune dublă cu mine. La urma urmei, primiți metoda de la mine și încercați să o implementați între voi și să vă întoarceți la mine cu întrebări.

Aceasta este conexiunea voastră cu instructorul. Este transmisă printr-o conexiune externă către o conexiune internă și începeți să o simțiți.

Întrebare: Pot oamenii care nu au nicio legătură cu înțelepciunea Cabala să-mi deschidă orizonturi noi în înțelegerea înțelepciunii Cabala și în înțelegerea mea?

Răspuns: Absolut nu. Vor începe să se adâncească în psihologie sau filozofie, în filozofiile Orientului etc., dar nu în înțelepciunea Cabala.

Baal HaSulam spune că singura modalitate de a dezvalui înțelepciunea Cabala este prin intermediul unui instructor cabalist. Am întâlnit o dată un înțelept sufist în Anglia.

În întâlnirea mea cu acel înțelept, mi-a mai spus: „Dacă vrei să studiezi cu mine, trebuie să mă iubești”. Aceasta înseamnă că totul se bazează pe conexiunea dintre instructor și student.

Din emisiunea de pe KabTV „Fundamentele Cabala”, 02.12.2018

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: