Controlați gândurile voastre

Întrebare: Ce ar trebui să facem dacă, în timpul unui atelier, problemele materiale ne acoperă într-o asemenea măsură, încât nu știm cum să scăpăm de asta?

Răspuns: Pentru fiecare nouă stare, indiferent dacă este pozitivă sau negativă, aceasta trebuie să fie clarificată astfel ca o persoană să se poată gândi la ea:”Rămân în direcția anterioară gândurilor”. Asta este necesar.

Nu vă puteți imagina ce vi se întâmplă în timpul lecției de dimineață. Există 300-400 de oameni care stau în fața mea și un mare număr de persoane conectate pe internet. Dacă nu reușesc să-mi organizez gândurile, atunci nu se știe ce ar putea să se întâmple în lecție, ce ar putea trece la studenții mei, ce pierdere, ce dezordine!

Gândurile pot fi diferite: uneori stupide, uneori confuze, uneori înfricoșătoare, ca într-un film de groază. Ar putea fi complet nepotrivite: probleme legate de casă, cu copiii, probleme legate de sex. Totul este posibil! Asta nu depinde de vârstă sau orice alți factori diferiți. Toate aceste gânduri ne sunt trimise pentru ca să le putem procesa. Nu mă pot gândi la mine sau la controlul tău. La urma urmei, tu ești la începutul drumului.

Dacă nu-mi controlez gândurile, lecția mea nu valorează nimic. În loc să ridic studenții, îi voi coborî, deoarece ei primesc totul de la mine. Este responsabilitatea profesorului.

Imaginează-ți că ești corpul mamei și embrionul care se dezvoltă în el, cel mai prețios lucru pentru tine. Ai accepta să primești hrană care să fie nocivă sau incorectă? Prin urmare, toate stările experimentate trebuie să fie controlate.

Congresul de la Soci, 10.06.2014, Lecția 3

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed