Conventia detine o putere mare

Intrebare: Cand suntem la Conventie, cum putem progresa prin credinta deasupra ratiunii, cum putem “face si auzi”?

Raspuns: Conventia este o mare intrunire a oamenilor. Sunt mii de participanti care vor participa fizic si sute de mii care ne vor inconjura pe tot cuprinsul lumii. Toti acesti oameni creaza un mediu pentru tine, care apreciaza calitatea de daruire si iubire si intelege ca acesta este viitorul lumii si ca fara el lumea nu are viitor.

Lumea ni se dezvaluie astazi ca  integrala si interconectata intr-un singur sistem. Totusi, daca fiecare element al sistemul „trage patura doar deasupra sa„, sistemul se dezintegreaza.

De aceea, in conditiile crizei globale, trebuie sa intelegem ca factorul de corectie al lumii sta in conectarea dintre oameni. Cand ajungem la asa o unitate puternica in mijlocul oamenilor care realizeaza asta, fiecare persoana castiga oportunitatea sa absoarba sentimentul comun si sa primeasca forte ca sa indeplineasca calitatea de daruire. Trebuie doar sa facem efortul, sa ne aplecam capetele in fata mediului si sa ne lasam inspirati de el.

Influenta mediului poate fi atat de puternica incat o persoana va simti calitatea comuna a daruirii care se afla in interconectare. Apoi vom dezvalui aceasta calitate, care normal este invizibila egosmului nostru. Cand toti vom incerca sa ne integram intr-un singur intreg generam o asa de mare forta incat putem indeplini acesta revelare.

Studiem munca Cabalistilor, insemnand oamenii care deja au atins calitatea daruirii si care ne-o descriu. Studiem in mod deosebit parti care sunt legate de aceasta influenta calitativa a noastra. Studiul si aspiratia generala ne vor indreptati san e conectam acestei forte.

In acest fel, Conventia detine un efect enorm si benefic pentru dezvoltarea spirituala a unei persoane.

From the 1st part of the Daily Kabbalah Lesson 10/19/10, “He Who Strengthens His Heart”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: