Cu ce putem atrage Lumina?

Intrebare: Este posibil sa simtim macar o mica parte a lumii spirituale prin punctul din inima?

Raspuns: Cum este posibil sa simti ceva intr-un punct fara volum? Pentru a face asta, trebuie sa adaugati o dorinta si intentii. Punctul in sine este fara forma; nu are nici intentii nici dorinte. Este doar un punct.

Ce dorinta ii pot adauga? Cabalistii raspund astfel: In afara acestui punct, aveti dorinte ale trupului (mancare, sex si familie) si dorinte umane (bani, onoare, si cunoastere). Le puteti combina pe acestea cu punctul din inima? Incercati, insa fiti constienti de faptul ca toate acestea apartin acestei lumi.

De unde puteti lua dorintele, aspiratia pentru lumea spirituala? Doar din mediu, daca il valorizati si il laudati. Nu aveti alta posibilitate. Nu veti putea ajunge la punctul din inima si sa intrati in lumea spirituala cu dorintele voastre materiale. Singura voastra sanasa este sa va alaturati unui mediu bun si sa luati de la prieteni dorinta lor, aspiratia lor catre acest scop important.

Atunci, veti incepe sa avansati catre acesta, pentru a forma vasul spiritual. Punctul devine baza, si dorinta pe care o primiti devine vasul. Voi cereti Luminii sa vina. Va va influienta si va crea un ecran. Atunci, veti avea Lumina Reflectata. In acest fel, veti avea toate componentele necesare.

Lumina asteapta, mediul este prezent, punctul a fost trezit, iar dorintele corpului si cele umane sunt inerente. Totul este gata. Continuati!

Intrebare: Exista repere pe aceasta cale? Exista o posibiltate de a verifica directia? Cum pot apasa doar acest punct, sa il stimulez pe acesta si nu dorintele egoiste?

Raspuns: Pentru a face asta, va indreptati catre mediul care va influenteaza. Aceasta creste punctul vostru din inima, si ca rezultat primiti o noua dorinta, singura dorinta cu care puteti adresa o cerere mai sus.
Din partea 4  Lectia Zilniac de Cabala 6/7/2011, Scrierile lui Rabash

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: