Cum este conectat sufletul de corp?

Întrebare: Cum controlează sufletul corpul?

Răspuns: Nu există nicio conexiune între suflet şi corpul fizic, corpul există de sine stătător. Numai atunci când cineva obţine un suflet i se revelează lumea superioară.

Atunci începe să simtă nu numai realitatea percepută prin ego, pentru propriul beneficiu, care este o mică lume limitată. Iese din ego către iubirea faţă de alţii şi în faţa sa i se deschid noi orizonturi; începe să vadă lumea superioară, împreună cu această lume. Vederea sa se extinde; începe să vadă întreaga creaţie în adâncime, conexiunile dintre tot ceea ce există, întreaga creaţie.

Lumea superioară este un sistem al managementului superior care operează întreaga lume. Scopul acestui sistem este de a-i ridica pe cei care trăiesc în lumea noastră către nivelul sufletului, pentru ca toată lumea să fie inclusă în dăruire reciprocă, în loc de cum este acum, fiecare dorind să apuce ceva, să ia ceva pentru el însuşi. Trebuie să muncim în mod diferit, în dăruire reciprocă unul faţă de altul.

Toată lume trebuie să ajungă la asta, mai devreme sau mai târziu. Dacă întârziem în această corectare, atunci primim lovituri din toate părţile. Dar dacă, cu ajutorul Cabala, începem să ne schimbăm, să ne corectăm, atunci merităm o viaţă în care vom vedea întreaga lume, de la un capăt la altul.

Din programul de radio israeliean 103 FM din 10.05.2015

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: