Cum îl putem face pe Creator fericit?

Intrebare: Cum il putem face pe Creator fericit, daca Creatorul este un sistem? Este ca și cum am încearcă să facem legea gravitației fericita.

Raspuns: Totul depinde de atitudinea noastră față de Creator, deoarece ne aducem simturile în acest sistem.

Atunci când lucrăm la un calculator, ajungem, uneori, furiosi pe el, il blestemam și chiar dorim să-l spargem. De ce? Acest lucru se întâmplă pentru că ne transferam emoțiile la acele obiecte, care se ocupă cu forțele cu care interacționăm. Este același lucru cu Creatorul. Creatorul este absolut! Absolutul nu poate fi schimbat. El nu este influențat de solicitările noastre și nu poate interacționa cu noi, pentru că El este absolut!

Intrebare: Deci, cum il putem face pe Creator fericit?

Răspuns: Il facem fericit în senzațiile noastre. Prin urmare, Creatorul este numit Bore (vino și vezi). Eu vin și văd și Il descopar în mine.

Întrebare: Asta înseamnă că simțim doar că il facem fericit?

Răspuns: Da. Creatorul este ceva care se aplică pentru mine, în sentimentele noastre corectate. Putem spune că există ceva în exterior pentru noi și trebuie să lucram pentru Creator, deoarece acesta este modul în care simțim plenitudine. Când îl vom atinge, vom începe să înțelegem ceea ce este ascuns în aceste cuvinte, ceea ce înseamnă sa aducem mulțumire Creatorului și dacă acest lucru este posibil. Aceasta este ceea ce ne așteaptă în viitor.

Întrebare: În cazul în care Creatorul este conexiunea oricui cu oricine, cum poate fi fericita această conexiune?

Răspuns: Atunci când ne conectam unii cu alții, conexiunea, care este deasupra noastră, este creată între noi, chiar dacă este țesuta din sentimentele noastre, gândurile, intențiile și relațiile dintre noi. Pentru că nu este în fiecare dintre noi, este creata între noi, în distanța dintre noi, în legătura dintre două persoane. Această conexiune nu este într-o anumită persoană sau în mine, ci între noi. Goliciunea care se revelează în relațiile reciproce dintre noi este ceea ce arata imaginea Creatorului pentru noi.

Din Lectia de Cabala în Limba Rusă 6/19/16

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: