Cum poți obține succesul?

549.02Întrebare: Când contactați oameni, cum puteți face calcule despre succesul acțiunii?

Răspuns: Nu știi ce este succesul. Este foarte posibil să fii „lovit în cap” de rezultatul muncii tale, iar acesta va fi un succes. Succesul poate să nu fie în funcție de faptul că totul s-ar termina cu succes așa cum ați planificat.

De unde știi ce este adevăratul succes, sub ce formă este și cum ar trebui să vină asupra ta? Este posibil ca în realitate, eșecul să fie un succes, altfel, tu și norocul tău, după calculele tale ai fi navigat către cine știe unde și ți-ai fi irosit viața. Eșecul te duce la pasul următor, la nevoia de înălțare în timp ce norocul, dimpotrivă, te relaxează.

Întrebare: Ați avut exemple clare în care ați văzut astfel de lucruri din propria experiență?

Răspuns: Uneori, profesorul meu Rabash „mi-a arătat obrazul” destul de puternic. A fost foarte dureros și jignitor pentru mine, dar îi sunt recunoscător până astăzi pentru asta. Nu a făcut-o suficient și ar fi trebuit să o fi făcut mai mult. M-a iubit prea mult.

Întrebare: Este într-adevăr posibil să obținem succesul doar prin lovituri?

Răspuns: Și cum altfel poți face față egoismului? Nu există nici o altă cale. Natura noastră, orice s-ar spune, nu funcționează niciodată într-o stare calmă, plăcută.

Desigur, loviturile pot fi dulci atunci când te macină în interiorul grupului și știi că în același timp. câștigi. Așa ar trebui să te organizezi.

KabTV “Am primit un apel. Adevăratul succes” 21.08.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: