Cum să ajungi la subiect?

278.03Comentariu: În prezent, toate știrile gratuite, dacă nu sunt false, sunt în mare parte părtinitoare. Și dacă o întrebare este foarte importantă pentru tine., trebuie să plătești bani pentru a ajunge la baza ei.

Răspunsul meu: Nu vei ajunge la nimic. Nu există nimic adevărat în vreo știre. Chiar dacă înveți ceva despre un eveniment, cel care l-a descris și ți l-a sugerat încă lucrează de la cineva, de la ceva, pentru ceva!

Dacă sunt ghidat de egoismul meu, înseamnă că trebuie involuntar să fac tot ce este bun pentru client. Prin urmare, nu există nimic obiectiv.

Întrebare: Cum pot oamenii cu astfel de tendințe să ajungă la cunoștințe adevărate dacă dictaturile digitale, elitele digitale, vor împinge din ce în ce mai mult ceea ce au nevoie?

Răspuns: Vedem cum se întâmplă astăzi. Omenirea este gata să consume droguri doar pentru a mă simți bine: „Nu am nevoie de altceva”. Dacă înainte aveam bere și fotbal, astăzi avem droguri. Mâine pot fi niște programe minunate care să mă umple.

Fără să-mi dau seama sau chiar să-mi dau seama că nu am nevoie de ea, vreau totuși să o apăs, ca și animalele din experimente, apasă o pedală pentru a obține o încărcare pozitivă de plăcere. Mecanica este foarte simplă.

Atâta timp cât există un centru de plăcere într-o persoană și acesta poate fi hrănit, el va fi hrănit. Nu-i pasă dacă este adevărat sau fals, principalul lucru este că mă bucur de acest moment. Și ce se va întâmpla în momentul următor, nu știu și nu vreau să știu. Toate acestea sunt bine cunoscute.

Cred că toate tehnologiile vor viza, în primul rând, calmarea oamenilor și apoi crearea condițiilor pentru reducerea treptată a umanității.

La urma urmei, au fost create condiții materiale bune pentru ca omenirea să se înmulțească. Dar pentru ce? Prin urmare, alte tehnologii funcționează deja acum. Cred că în viitorul apropiat vom începe să simțim cât de mult se întoarce totul la reducere, foarte serios și precis.

KabTVProvocările secolului 21. Introducere ”24.04.2019

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: