Cum să cunoști adevărul

228Întrebare: O persoană are standarde de percepţie, atitudini inițiale. Prin dezvoltare, el trebuie să le schimbe cumva. O persoană poate fi conectată la o anumită imagine a lumii și muncind din greu, o poate schimba în conformitate cu scopul propriei sale dezvoltări.

Care sunt instrumentele care schimbă imaginea lumii în conformitate cu scopul final?

Răspuns: Există o singură modalitate de a vedea lumea într-un mod diferit – apropierea unul de celălalt. Distanțarea unul de celălalt nu ne va da realizarea faptului că ne adâncim mai mult în lume. Apropierea unul de celălalt va duce la faptul că în noi vor apărea o mulțime de forțe de rezistență la aceasta.

Iar la joncțiunea dintre eforturile noastre de a ne apropia și forțele naturii de a ne despărți, vom începe să simțim revelarea naturii, revelarea noastră înșine. Acolo vom vedea un om.

Va fi o percepție radical diferită a realității – revelarea corectă și adevărată a egoismului. Dacă începem să luptăm pentru apropiere unul de celălalt și simțim cum natura noastră ne dă respingere unul faţă de celălalt, dar noi tot insistăm pe apropiere și natura insistă asupra distanțării noastre, atunci la joncțiunea acestor două forțe opuse vom descoperi adevărul.

KabTV “Cabala Expres” 4/29/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: