Cum să simțim centrul cercului?

Întrebare: Cum putem să simțim centrul cercului? Care este diferența dintre o persoană care vorbește cu logică sau care vorbește din centrul cercului, din inimă? Cum îl definim pentru noi?

Răspuns: A vorbi din centrul cercului înseamnă a vorbi din dorința noastră colectivă. Centrul cercului este locul unde toate aspirațiile noastre și așteptările se adună și începem să simțim că avem nevoie, cu adevărat, să fim în contact cu Creatorul pentru ca el să se îmbrace în noi și să se dezvăluie în dorința noastră, direcția și mișcarea. Atunci când ne anulăm în totalitate, rămâne doar un singur punct central din cercul nostru și dorința care trebuie să se îmbrace în el. Asta este ceea ce trebuie să realizăm.

Cu toate că știm multe și aparent înțelegem metoda, în final nu rămâne nici un sentiment de conexiune. Zero! Este cel mai frumos sentiment, atunci când aveți nevoie doar de superior și, în comparație, desigur, întregul grup se transformă în zero. Apoi, sunteți recompensați cu sentimentul muncii Sale asupra voastră.

Din congresul de la Sankt Petersburg, ”prima zi”, 19.09.2014, Lecția 2

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: