Cum se simte un nivel spiritual

Întrebare: Cum se simte primul nivel spiritual?

Răspuns: Senzația primului nivel spiritual are loc atunci când, prin propriile eforturi, omul stârnește în mod constant influența Luminii Superioare care există în conexiunea dintre noi.

Dacă tânjește după unitate, începe să descopere că această stare există deja, dar în măsura în care tânjește după această, invită influența acestei stări generale asupra sa. La fel cum un conductor care prin mișcarea sa într-un câmp magnetic, dă naștere unui curent electric, prin tânjirea noatră spre starea următoare, atragem de asemenea apariția unei caracteristici unice în noi, numită Lumina. Apoi, începem să simțim următorul nivel spiritual.

Spiritualitatea se află în afară corpului nostru fizic. Acest corp formează egoul nostru în interiorul nostru.

Imediat ce începem să ne dorim să evadăm din el, începem să invităm o forță unică, Lumina Superioară, Lumina care corectează, Ohr Makif (Lumina Înconjurătoare). Și ne influențează la nivelul după care tânjim pentru o stare spirituală. Ea ne corectează, ne schimbă și ne transformă într-o ființă spirituală, adică ne oferă senzația unul spațiu în afară corpului. În felul acesta funcționează.

Întrebare: Care sunt semnele senzației unul nivel spiritual?

Răspuns: La fiecare nivel spiritual, simțim o lume complet nouă, dar aceasta nu este lumea care este acum în noi și în față noastră. Este dezvăluită de fiecare data ca un nou univers, ca o nouă senzație despre noi înșine și despre cei din jurul nostru. Este o nouă senzație despre Creatorul în care ne aflăm la fel că stafidele într-un aluat.

Întrebare: Ce aduce oamenii la un grup care studiază Cabala?

Răspuns: Nu este nimic accidental în lume. O persoană vine la un grup sau se întâlnește cu Înțelepciunea Cabala deoarece are un potențial spiritual. Când acest potențial obține un contact minim față de câmpul spiritual general, începe să-l atragă în sine și urmărește să-l îndrepte mai aproape de centru.

Pe drum, întâmpina încărcături identice care sunt similare cu el, dar le vede în forma unor anumite persoane față de care poate avea aceleași subiecte de discuție și poate descoperi lumea superioară împreună cu ele.

Din lecţia în limba ruă din 13.12.2015

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: