Cum sunt împărtăşite informațiile interne?

945Întrebare: Există o astfel de tehnică încât atunci când vrei să împărtăşeşti cuiva informații interioare, tu însuți devii mai jos decât el?

Răspuns: Tu însuți nu devii mai jos decât el, dar faci în mod deliberat o coborâre conștientă în raport cu el pentru a-l ajuta să intre în tine, să se apropie de tine. În mod similar, vorbim copiilor în limba lor, relaționăm cu ei în funcție de modul în care ne pot înțelege și le explicăm totul, devenind ca și cum noi înșine suntem ca niște copii. Dacă vorbesc cu un copil, nu vorbesc ca unui adult, ci încerc să fiu la nivelul lui.

Întrebare:: Este posibil să ajungi în mod deliberat mai jos decât o persoană, pentru ca dimpotrivă, să intri cumva în ea și să răspândești informații interioare în ea?

Răspuns: Nu, nu puteți răspândi informații de la un nivel mai jos! Nivelul inferior nu o va putea accepta. Va fi ca otrava pentru el. Doar dacă se ridică la tine, adică dobândește noi Kelim (vase), noi dorinţe, oportunități și aspirații, atunci poate primi ceva în el în plus față de starea sa și nu altfel.

Nu ai cum să cobori și să umpli pe cineva acolo jos. Trebuie să-l ajuți să se ridice și acolo să-l umpli.

Din KabTV “Am primit un telefon. Vorbitul în public” 6/29/14

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed