Cutitul Ascutit Al Vindecatorului

Intrebare: Atunci cand marile probleme si starile dificile vin asupra mea, ar trebui sa le fiu recunoscator?

Raspuns: Daca doriti sa fiti deasupra implinirii, cu ecranul si Lumina Reflectata, nu trebuie sa va pese de senzatia prezenta in dorinta voastra, chiar daca este buna sau rea. Voi realizati ca toate starile prin care treceti, oricare ar fie ele, nu conteaza cat de rele, toate sunt necesare pentru a va dezvolta dorinta.

Adsta poate fi dificil de indeplinit daca asupra voastra se abat anumite necazuri sau boli serioase. Insa daca realizati corectia buna, nu veti mai simti nici o stare rea sau vatamatoare atata vreme cat va contopiti cu Creatorul.

In sinea voastra poate va simtiti groaznic, insa in loc sa va identificati cu senzatiile voastre, va veti identifica cu scopul. Cu alte cuvinte, veti intelege de ce Creatorul care pana acum v-a dat senzatii bune si chiar mai mult (cinci dolari in loc de unul!) va da brusc zero si chiar mai putin de zero…..

Evident, acest lucru a fost facut in asa fel incat in ciuda a orice, ati putea dobandi corectia acestor dorinte, care reprezinta sentimentul de gratitudine. Nu este simplu, insa asa functioneaza. Dorintele sunt dezvaluite in acest fel.

Este greu pentru noi sa intelegem si sa justificam asta deoarece noi depindem de senzatiile noastre, egoiste, corporale, insa asa se intampla. Este scris: “Chiar si atunci cand aveti un cutit la gat, nu pierdeti speranta in mila Sa.”

Din partea 1 Lectia Zilnica de Cabala 7/15/2011, Scrierile lui Rabash

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: