De ce depinde dorinţa de a studia Cabala?

Întrebare: De ce depinde dorinţa de a studia Înţelepciunea Cabala?

Răspuns: Aspirația față de Creator depinde de Reshimo (o înregistrare spirituală informațională) care îi este revelată unei persoane. Acestea nu sunt doar întrebări despre sensul vieții și lipsa ei de sens, deoarece răspunsurile pot fi pur corporale.

Apare o întrebare presantă într-o persoană, despre esența existenței, depăşind simpla satisfacere personală. Nu contează pentru mine cum trăiesc, în ce fel mă satisfac, ce am și când se va sfârși viața mea. Pentru mine este important să înțeleg semnificația ei interioară! De unde a venit și de ce mi-a fost dată? Ce este acest fenomen al vieții? Ce reprezintă ea?

Când apare această întrebare în cineva, el trebuie să descopere cu adevarat scopul creației. Și, deși Creatorul este neclar, totuși, dacă proiectul, gândul cu care a fost creat totul: „Cu ce scop? De ce? Pentru ce? Cum? Prin cine? „, atrage o persoană, ea vine la studiul Cabala și rămâne la ea.

Cu toate acestea, dacă el a fost întâmplător ademenit de Cabala prin alte întrebări, care sunt mai puțin concentrate asupra sensului interior al vieții, el pleacă. Prin urmare, este scris că o mie de oameni intră într-o cameră întunecată și numai unul rămâne și iese afară la Lumină.

Din Lecţia de Cabala în limba rusă 4/4/19

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed