De ce mă trezesc pentru o lecţie?

Întrebare: Mă trezesc de trei sau de patru ori pe săptămână  şi merg la lecţii, dar nu înţeleg de ce. Ce se întâmplă? De ce fac asta?

Răspuns: Primeşti un exemplu de Sus: Creatorul te foţează să te trezeşti şi tu vii la lecţii. Asta este pentru a-ţi arăta că eşti capabil să te trezeşti şi să vii la lecţii, dar numai de trei ori pe săptămână, atunci când Creatorul te trezeşte. În rest, El te lasă pe tine. Acum să vedem ce faci tu, atunci când nu primeşti acest impuls.

Dacă nu înţelegi de ce eşti aici, trebuie să analizezi situaţia. Se pare că tu ai venit aici pentru că dacă nu ai fi veni, te-ai simţii rău. Se pare că ai venit pentru a scăpa de rău.

Continuare întrebării: Atunci ce să fac ca să încep să vin în fiecare zi, din proprie iniţiativă?

Răspuns: Pentru asta, ai nevoie de un alt tip de combustibil. Trebuie să vii aici nu ca să scapi de rău, ci pentru a realiza importanţa scopului. Trebuie să te trezeşti nu pentru că altfel ţi se vor întâmpla lucruri rele, ci pentru că un scop elevat te aşteaptă.

Continuare întrebării: Cum fac să înalţ scopul în ochii mei?

Răspuns: Eşti incapabil să faci asta singur. Scopul nu poate fi obţinut în mod individual. Aici trebuie să vezi adevărata ta stare: Există un singur sistem de suflete similar cu Creatorul, în care este descoperită Lumina Interioară a vieţii (NRNHY). Acesta este Creatorul. Suntem separaţi de această stare prin 125 de filtre, care slăbesc Lumina. Vreau să primesc tăria de a mă întoarce la această stare.

Uitându-mă la sistemul de suflete, eu văd că el uneşte pe toată lumea într-un singur întreg şi, mulţumită acestui lucru Lumina îi umple şi le dă viaţă. Prin urmare, pentru a urca, eu trebuie să stabilesc o conexiune puternică cu prietenii.

Creatorul nu se referă la niciun individ singur. Orice pas către corecţie trebuie privit ca o şi mai mare unificare în grup.

Înseamnă că, dacă vrei să te uneşti cu prietenii înaintea timpului, vei primi de la ei inspiraţie şi combustibil pentru a veni la lecţia zilnică. În timp ce acum eşti izolat de ei şi, chiar şi la nivel corporal, flacăra care arde în ei nu se revarsă asupra ta.

Din prima parte a Lecţiei zilnice de Cabala 10/26/10,  Tot Israelul are o parte din Lumea Următoare

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: