De dragul conexiunii

284Întrebare: Dacă nu este nimic inutil în lume, atunci trebuie să existe și minciunile?

Răspuns: Opiniile diferite dintre oameni sunt grozave. Problema este că ei nu știu cum să lucreze la această diferență de opinii pentru a ajunge la un numitor comun.

Întrebare: Ce sfaturi le putem da?

Răspuns: Nu există sfaturi. Ar trebui să învățăm să ne ridicăm deasupra egoismului nostru de dragul conexiunii, ceea ce ar trebui să fie cel mai important lucru pentru noi.

Aici nici adevărul, nici minciuna nu sunt importante. Nu există deloc! Există înclinațiile mele naturale. Le pot considera drept adevăr, le pot considera false, și nu contează. Dar, mai presus de toate, ar trebui să existe conexiune.

Întrebare: Deci, este justificat să minți pentru a conecta societatea?

Răspuns: Da. Ar trebui să se țină seama doar de conexiune. Dacă mă anulez în fața tuturor, mă aplec în fața tuturor, atunci în cele din urmă voi obține cea mai bună stare pentru mine și pentru societate.

Întrebare: Este scris că adevărul crește de pe pământ. De ce?

Răspuns: Se datorează faptului că eu vin de la nivelul cel mai de jos, egoismul, și vreau să ating cel mai înalt nivel, altruismul. Această mișcare ascendentă trebuie să fie strict verticală și constantă. Așa ar trebui să vă educați. Atunci vom ajunge într-adevăr la o conexiune bună între noi la nivelul superior.

Din emisiunea de pe KabTV„Stări spirituale” 22.04.2019

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: