De unde obține un cabalist informații despre coronavirus?

963.6Întrebare: Vorbiţi adesea despre evenimente viitoare. În special, preziceți șomaj, antisemitism, viruși și alte catastrofe. Acum doi ani spuneaţi că acest coronavirus nu va trece, va fi cu noi multă vreme. Nu cred că mulți oameni vorbeau despre asta atunci. De unde le-aţi luat?

Răspuns: Din sentimentul că este în natură. Primim informații de la natură, iar pe baza acestor evenimente trebuie sa ne schimbam, dar noi nu ne schimbăm. Deci toate acestea vor continua. Este logic. Nu este nimic altceva.

Tot ce este rău va continua până când îl vom schimba în bine – noi înșine, prin apropierea dintre noi și o atitudine bună unul față de celălalt. Dacă această tendință nu există, atunci în mod natural,binele dispare din ce în ce mai mult din lumea noastră și este înlocuit de rău. Noi înșine o facem.

Comentariu: Înțeleg direcția generală. Dacă omenirea nu se schimbă, nu se corectează și nu se unește, așa va fi. Natura are atât de multe moduri de a ne face să ajungem la o stare bună! Dar vorbeaţi în mod special despre virus.

Răspunsul meu: Un virus are un impact modern asupra umanității.

Comentariu: Dar virusul ar putea dura două luni, iar apoi ar putea fi înlocuit să zicem, cu un cutremur sau alte probleme. Dar aţi spus că virusul va rămâne.

Răspunsul meu: Orice influență asupra umanității, asupra nivelurilor mineral, vegetal, animal și superior vin treptat. Dacă a existat deja un impact la nivelul virușilor (aceste lucruri există și leagă oamenii între ei), atunci aceasta este o mare problemă. Cred că virușii nu vor trece mult timp și ne vor obliga să începem să gândim altfel.

Este un mecanism natural care ne afectează relațiile. Îi desparte pe unii și îi unește pe alții.

Întrebare: Cum determină un cabalist cât va dura un virus? Stă, îl studiază și pornește din înțelegerea lui?

Răspuns: Cabalistul se află în asta. Desigur, în cunoștințele sale există limitări în înălțime, în adâncime și în axa timpului. Dar, în general, el este familiarizat cu acest lucru pe baza înțelegerii sale. Aceasta este o parte din viața lui, o parte din imaginea lumii care i se dezvăluie.

Din KabTV “Stări Spirituale” 12/21/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: