Deschideţi poarta şi vor intra…

Întrebare: Ieri, un prieten care a parasit grupul ceva timp în urmă, m-a sunat dintr-o dată şi mi-a spus că vrea să revină. Cum se trezeşte într-o persoană o astfel de deficienţă fierbinte? Cum putem să-i atragem pe cei care ne-au părăsit ?

Răspuns: Poate cineva să evite corecţia sufletului său ? Cel care a fost cu noi la un moment dat şi ne-a părăsit, va reveni. Vedeţi că nu reţin pe nimeni, nici măcar pentru o clipă. Dacă cineva vrea să plece, atunci lăsaţi-l sa plece, îi urez toate cele bune. Eu pot spune asta despre oricine, fără niciun regret, pentru că este destinul lui.

Noi trebuie să avansăm în conformitate cu legile naturii pe care cabaliştii ni le explică. Acestea sunt legile naturii şi nu există nimic artificial. Cabaliştii ne vorbesc despre psihologia umană şi cum să o utilizăm corect în scopul de a avansa, de a ajunge în partea superioară, să ne ridicăm la psihologia noastră interioară, spre o conexiune interioară, pentru a intra în lumea care este la originea particulelor elementare, fotoni, atomi, toată materia.

Trebuie să penetrăm acest domeniu unde forţa care susţine toată realitatea este ascunsă. Toate acestea se întâmplă în conformitate cu legi precise şi nu este nimic întâmplător aici. Avem nevoie să avansăm în acest sens şi urmare a progreselor înregistrate, un câmp de forţe puternice apar în jurul nostru.

Atunci, acesta va influenţa oamenii care au fost cu noi şi care au plecat, de asemenea oamenii la care încă nu a ajuns. Încărcătura lor, scânteia lor, punctul din inimă, potenţialul lor spiritual este încă scăzut, sau au studiat puţin şi au plecat, sau nu au ajuns la noi încă, dar sunt în aşteptare.

Ei sunt aproape de noi, dar câmpul nu este destul de puternic pentru a-i atrage. Câmpul nostru de forţă este încă mic şi ei sunt slabi în încărcătura lor. Dar, când câmpul nostru de forţă se va dezvolta şi va deveni mai puternic, el îi va atrage în interior. Apoi, vom vedea dintr-o data cum uşa se va deschide şi ei vor intra aici.

Acest lucru se va întâmpla, fără îndoială. Totul depinde numai de avansarea noastră şi trebuie să efectuăm corecţia, ca o datorie.

Deci, munca noastră este, în primul rînd, munca interioară spirituală. Trebuie să difuzăm materialele noastre peste tot în lume, în timpul nostru liber, şi pentru această muncă avem fabrica noastră Cabalistă. Aceasta este lucrarea externă, dar 90% din munca noastră trebuie să fie consacrată muncii interioare. Toate forţele noastre şi toată atenţia trebuie să vizeze avansarea noastră interioară.

Noi realizăm difuzarea externă în afara grupului internaţional pentru avansarea noastră, deoarece noi depindem de societatea extinsă.

Prima parte a lecţiei zilnice de Cabala din 17.12.2012, Introducere la Studiul celor zece Sefirot.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed